Terug naar afdelingen

KBO-Clinge


Afscheid van voorzitter Etienne de Deckere

Etiënne de Deckere

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van KBO Clinge op 7 mei 2022 is afscheid genomen van voorzitter Etienne de Deckere. Na een periode van 14 jaar als voorzitter te hebben gefunctioneerd was Etienne van mening, dat het moment was aangebroken om afscheid te nemen als voorzitter. Een aderlating voor de Clingse KBO-afdeling, want er is tot op heden geen vervanger bereid gevonden om deze functie in te vullen. Dit geldt overigens niet alleen voor de voorzittersrol, maar veelvuldige verzoeken aan de leden voor een bestuursfunctie of een rol als vrijwilliger is tot nu steeds onbeantwoord gebleven.
Namens KBO Zeeland sprak bestuurslid Marijke Jongmans de afscheidnemende voorzitter toe en prees hem voor zijn functievervulling gedurende de afgelopen 14 jaar. Als blijk van waardering ontving Etienne de versierselen uitgereikt, die vervolgens werd opgespeld door Marijke Jongmans.
Namens KBO Clinge werd Etienne toegesproken door secretaris Hubert Suy van de Clingse afdeling, Hij somde vrijwel alle functies op, die Etienne voor de Clingse en Hulsterse gemeenschap in zijn vrije tijd heeft vervuld. Deze omvangrijke lijst van verrichte taken geeft duidelijk weer, dat het afscheid nemen als voorzitter voor de Clingse KBO-afdeling een gevoelig verlies is. Na het overhandigen van een passend afscheidsgeschenk en bloemen voor partner José werd de afscheidsbijeenkomst op informele wijze voortgezet.

Hubert Suy


Clinge is een dorp in de gemeente Hulst Zeeuws Vlaanderen, provincie Zeeland. Clinge ligt op de overgang van het zeekleipoldergebied en hoger gelegen gronden. Vooral westelijk van Clinge liggen diverse bossen, waarvan de Clingse bossen en de Steense bossen de belangrijkste zijn.

Ten noordoosten van Clinge bevinden zich een aantal kreekrestanten: Rotte Kreek, Kleine Kreek, Zestig Voet, en De Moerschans.KBO Clinge maakt deel uit van KBO Zeeland en KBO - PCOB  de grootste ouderenorganisatie die zich al jaren inzet voor de belangen van ouderen en voor de verbetering van hun koopkracht.
Als u lid wordt van de KBO Clinge, wordt u niet alleen lid van 's lands grootste seniorenorganisatie.
U profiteert namelijk ook van de vele voordelen, waaronder:

  • 10 x per jaar het ledenmagazine van de KBO-PCOB
  • Een gevarïeerd programma voor iedereen.
  • U kunt een beroep doen op ons voor informatie op allerlei gebied.
  • Belangenbehartiging.
  • Voorlichting over tal van nieuwe ontwikkelingen en interessante zaken.
  • Hulp bij het invullen van uw belastingaangifte.
  • Diverse reisjes, cursussen en veel ontspanning.


Lid worden

Aanmelden graag via het aanmeldformulier en u ontvangt alle papieren thuis.

Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.Bestuur

voorzitter, vacature
Hubert Suy, secretaris; tel. 0114 – 312645
Guillaume Drumont , penningmeester; tel. 0114 - 313757
Theo Smits, bestuurslid; tel. 0114 - 630283
Marga Verbunt – Vonck, bestuurslid; tel. 0114 - 316019

Alle informatie voor het Infoblad , zoals uitslagen van kaartingen, sjoelen, koersballen, biljarten of andere informatie kunt u doorsturen of afgeven bij H. Suy, ’s-Gravenstraat 200 L (Bernardushof), 4567 AN Clinge, telefoon 0114 – 312645, e mail hubertsuy@gmail.com

Activiteitencommissie

Marga Verbunt-Vonck, ’s-Gravenstraat 29,  tel. 316019
Ardo Willaert, Beukelzstraat 9, tel. 320083
Bernice Martens, Beukelzstraat 9, tel. 320083